Logo-Innodeen-DIAP.png
Zoek
Sluit dit zoekvak.

VACATURE#1

KOM 
WERKEN BIJ 
INNODEEN

blokjes

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST 

Een accurate teamplayer die houdt van een dynamische werkomgeving

Waar andere materialen tekortschieten komt onze innovatiekracht tot leven.

 

Innodeen BV te Lochem is opgericht in 1989 en staat bekend als de innovator van duurzame en circulaire kunststofproducten. Samen met haar klanten ontwikkelt en produceert Innodeen ‘shared solutions’: branchegericht, slim en duurzaam. Kunststof en biocomposieten zijn de ideale vervanger van hout, staal of rubber, op die plekken waar anders te snel sprake is van veroudering, rotting of slijtage. Innodeen levert haar producten aan verschillende sectoren. Bouw, Civiel, Agri Food, Transport, Machinebouw. Bij Innodeen zijn ruim 50 enthousiaste collega’s aan het werk en zij zien er graag een nieuwe collega in de sales bij komen. Voor Innodeen zijn wij daarom op zoek naar een enthousiaste fulltime (min 32 uur)
In deze zelfstandige en afwisselende functie word je onderdeel van een klein en gezellig binnendienstteam van 6 collega’s. Je bent vooral het gezicht voor het onderdeel “Bouw en Civiel”, waarbij jouw rol: de vraagbaak, de facilitator maar ook het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten en collega’s is. Naast een aantal administratieve taken als orderverwerking en offertebegeleiding ben je voor een groot deel bezig met het ondersteunen van je buitendienst collega. Daarnaast loop je ook niet weg voor taken als het aanvragen van offertes bij leveranciers en het uitwerken van complexe vraagstukken. Kortom, in deze functie ontwikkel je je tot een onmisbare pijler waarin je alleen maar kan groeien.
 • Het zorgdragen voor een goede klantrelatie (zowel tijdens als na het verkooptraject) en klanttevredenheid.
 • Informatie inwinnen van de markt m.b.t. klanten, projecten, relaties nieuwe markten etc.
 • Telefonisch adviseren en ondersteunen van (aankomende) opdrachtgevers. Het offreren, opvolgen en bewaken van projecten.
 • Het bewaken van specificaties en het managen van de projecten binnen het toegewezen werkgebied.
 • Eerste aanspreekpunt voor de collega buitendienst
 • Alle relevante informatie bijhouden en vastleggen in CRM.
 • Bewaken omzet/marge (totaal, per klant, product) conform verkoopstrategie.
 • Opleiding op MBO+niveau (commercieel/economisch of bouwkundig)
 • Een aantal jaar relevante binnendienst werkervaring
 • Beheersing van de Engelse en Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Kennis van MS Office
 • Kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking is een plus;
 • Je beschikt over de volgende eigenschappen: accuraat, sociaal, commercieel gericht, communicatief vaardig, klantgericht en besluitvaardig.
 • Woonachtig in een straal van 30 km van Lochem (of verhuisbereid).
Uitzicht op een vast contract. Je start met een uitgebreid inwerktraject om zo de “ins en outs” snel en goed te leren kennen. De platte en slagvaardige organisatie maakt snel schakelen mogelijk. Alles is zo goed mogelijk geregeld waarbij doorgroeien zeker een mogelijkheid is.
 
Groeien in kennis; zelfontplooiing door de taken op te pakken waar je blij van wordt. Met eigen initiatief schop je het ver! Het team is deskundig en hecht. We kennen elkaar, lunchen als het kan samen en hebben regelmatig wat te vieren. En hoewel we stevig groeien, houden we die sfeer er graag in!
 
Naast het aantrekkelijke salaris volgens CAO Timmerindustrie hebben we erg goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een regeling voor gedeeltelijk thuiswerken.
Innodeen heeft Oranje Select exclusief ingeschakeld voor begeleiding van deze procedure.
Oranjeselect contactpersoon: