Logo-Innodeen-DIAP.png
Zoek
Sluit dit zoekvak.

VACATURE#3

KOM 
WERKEN BIJ 
INNODEEN

blokjes

JUNIOR R&D ENGINEER

32 – 40 uur

Waar andere materialen tekortschieten komt onze innovatiekracht tot leven.

 

Innodeen is een succesvolle toeleverancier en innovator van circulaire kunststof en biocomposiet producten voor o.a. de bouwsector. Duurzaamheid, innovatie en continuïteit vormen de pijlers van ons familiebedrijf. Op een breed veld leggen we ons vroegtijdig toe op de marktbehoefte, voortdurend afgestemd op de toegevoegde waarde voor de klant.
De afdeling Research & Development ontwikkelt, evalueert en verbetert onze producten. Hierdoor weten we wat er speelt op het gebied van materialen, technieken en (klant)processen. Door integraal samen te werken met klanten en ketenpartners, wordt het beste resultaat geleverd voor verwerker, eindgebruiker en milieu. Hierdoor hebben we een toonaangevende positie in de markt. Voor onze afdeling Research & Development zoeken wij een Junior R&D Engineer.
Als Junior R&D Engineer werk je samen in een team van materiaal- en productexperts. Al of niet projectmatig met verkoop en productie, wordt op nieuwsgierige en interactieve wijze een maakbaar product ontworpen/ ontwikkeld/ opgeleverd dat uitstekend kan worden verwerkt, zowel in productie als haar praktische toepassing. De nadruk ligt met name op het uitwerken van ontwikkelingen en in mindere mate het (constructief) berekenen en het voorbereiden, begeleiden en uitwerken van testen. 
 • Je bent nieuwsgierig
 • Je kunt luisteren
 • Je bent praktisch
 • Je ziet meerwaarde voor de klant
 • Je denkt integraal en driedimensionaal
 • Je bent accuraat en communicatief vaardig
 • Een dynamische werkomgeving geeft je energie
 • Je bent zelfstandig en kent de kracht van een team
 • HBO werk- en denkniveau
 • Schoolverlater of doorstarter, bijvoorbeeld HBO werktuigbouwkunde of HBO bouwkunde
 • Ervaring met Solid Works is een pré (maar waar een wil is, is een weg, dus dat komt goed)
Mensen maken het verschil. Wij bieden tijd en ruimte om het beste uit jezelf naar boven te halen. Wij investeren doorlopend in lering en groei van medewerkers, in ons state of the art machinepark (prototypes) en in een prettige en groene werkomgeving. Om daarmee onze koplopers rol te behouden en uit te bouwen. Ons familiebedrijf kenmerkt zich door een informele bedrijfscultuur met korte lijnen en een grote mate van betrokkenheid.
Onze CAO biedt veel keuze: bij een werkweek van 40 uur, 38 dagen verlof en 7 atv dagen; mogelijkheid tot gedeeltelijk thuis werken; uitstekende vergoedingen (vakantiegeld, pensioenvoorziening e.d.).
Het sollicitatieproces verloopt via Indeed. 
Je kunt tot 1 mei 2024 solliciteren.
Klik op onderstaande button.
Vragen over deze vacature? Neem contact op met: